
Склад коктейлю:
- Вода 2 л
- Грейпфрут 700 гр
- М’ята 10 гр
- Цукор тростинний 150 гр
- Лід 300 гр
У південних країнах компоти багато років були зручною і популярною формою консервації фруктів. В XVIII столітті цей напій з’явився в Росії і за часів Радянського Союзу став справжнім обіднім хітом. Тим більше, що зварений із сушених і свіжих фруктів, компот ще й смачний десерт.
Інгредієнти:
Вода без газу 2 л
Грейпфрут 700 г
М’ята 10 г
Тростинний цукор-пісок 150 г
Лід в кубиках 300 г
Необхідні речі:
Глек
Хайбол
Каструля
Коктейльна ложка
Трубочки
Приготування:
Одного глечика вистачить приблизно на 4 хайбола. Поклади в каструлю тростинний цукор-пісок 6 ст. ложок і налий воду без газу 2 л. Помішуючи, доведи до кипіння. Поклади в воду порізаний грейпфрут 1,5 шт і м’яту 3 гілочки.
Варіть ще 10-15 хвилин і дай охолонути. Наповни глечик кубиками льоду на 2/3. Перелий в нього охолоджений компот. Прикрась часточками грейпфрута і гілочкою м’яти