
Склад коктейлю:
- Яблуко 10 гр
- Сироп Grenadine 10 мл
- Сироп цукровий 10 мл
- Горіх мускатний 2 гр
- Мед 5 гр
- Лимон 40 гр
- Лайм 20 гр
- Апельсин 30 гр
- Вода 150 мл
Перші письмові згадки про гарячих коктейлях тодді датуються 1495 роком. Тоді гарячою водою і спеціями розбавляли міцний алкоголь, щоб він припав до смаку дамам. Витівка вдалася і ось уже кілька століть чоловіки зігрівають жінок частіше алкогольними, ніж безалкогольними тодді.
Необхідні інгредієнти:
10 мл Гренадин
Цукровий сироп 10 мл
Вода без газу 150 мл
Апельсин 30 г
Лайм 20 г
Лимон 40 г
Яблуко зелене 10 г
Мед 5 г
Мускатний горіх мелений 2 г
Гвоздика 2 г
Зірчастий аніс 2 г
Кориця в паличках 5 г
Курага 10 г
Чорнослив 10 г
Тарталетка 1 шт
Необхідні речі:
Чашка
Пітчер
Мадлер
Коктейльна ложка
Стрейнер
Приготування:
Поклади в пітчер по одній часточці лимона, лайма і апельсина. Помни мадлер. Поклади: зірчастий аніс 1 шт, паличку кориці і дрібку меленого мускатного горіха. Налий: цукровий сироп 10 мл, 10 мл гренадин і окріп 150 мл. Помішуючи нагрій, не доводячи до кипіння. Перелий через стрейнер в розігріту чашку. Переклади в чашку корицю з пітчера. Подай з чорносливом, курагою і яблуком, залитими медом, тарталетке.